twitterPertemuan selepas 12 tahun adalah sesuatu yang indah,tiada kata seindah bicara tiada kenangan seindah pertemuan ini. Setelah setahun merancang akhirnya persepakatan terjadi untuk berkumpul di Pulau Jerjak pada tarikh yang dipersetujui ramai iaitu 25 December 2010.
Kumpulan pertama yang tiba pada pukul 12.00 tengahari,Nurul Farehah,Fakhriyah,Noor Amilia,Zazmin,Mohd Nazmi dan Nur Syuhada. Disusuli kumpulan ke-2 Yahya,Yunus,Firdaus,Ehsan dan Mahlam.


wajah kepenatan setelah manaiki feri tapi demi sebuah pertemuan segalanya sanggup.


Aktiviti pertama selepas solat Zohor, Suspension Bridge & Flying Fox. Nami,Zazmin & Amilia antara yang menaiki Flying Fox.Menarik walaupun di satu ketika nampak menakutkan.Selepas penat berjalan di hutan dan menaiki flying fox,masing-masing merehatkan diri dengan aktiviti sampingan seperti bermain snooker dan merakamkan gambar-gambar kenangan.


Aktiviti paling happening bermain bola pantai,semua join skali. Tak pernah main pun nampak agak bagus ketika main.
Makan malam yang happening dengan gelagat masing-masing.Menunggu feri,kelihatan seperti penat tetapi memiliki perasaan yang indah dengan pertemuan yang dinanti-nantikan.Saat perpisahan kembali terasa tetapi masih mampu tersenyum dan bergurau senda.

Thanks to all friends,really appriciate your contribution.

3 comments:

  1. terharu aku beb....
    terasa macam nak buat sekali lagik reunion... hehe..
    mmg best lah.. bertuah aku dapat kawan macam hang nih

  1. terima kasih tapi rasanya tak de ape2 pun aku buat

  1. Buat pulak la aku ja belum jumpa semua lg...huhu