twitter






Since ada baby tak sempat langsung nak update blog,life tersangat busy sounds easy sebab duduk rumah apa yang busy sangat yer tak?

Now only i know that housewife lah keje paling busy berbanding duduk office ngadap komputer,jumpa bos,jumpa client tu semua hanya 8 jam tapi housewife tak kira masa tak kira hari.

Baby pun dah nak masuk 9 month next coming tuesday,alhamdulillah syukur dapat tengok dia membesar depan mata, dapat jaga makan pakai dia 100% jagaan sendiri.Dugaan membesarkan anak pun banyak.








Masuk paper lg. hari jumaat 14/03/2014 terbukti biz phytoscience banyak mmbantu usawan yg berjaya..dengan usaha insyaAllah pasti berjaya..jom pm saya sekarang....jgn takut kehilangan 275 krn anda dpt pulangan yg lumayan.


Ada org ckp, buat apa kejar duit kat dunia,melalaikan, cukup apa yg ada,x pyh jd kaya...n bla..bla...bla...tp kita kena ingat, semua manusia mahu kaya..takda sapa yg menolak klu dihulur wang, emas, rumah @ kenderaan.semuanya bernilai..kerana harta ada org jadi maju, ada jg org lupa dunia n tak pernah puas... Tp tahu x kita ramai yg lalai dgn 'tawaran' ALLAH SWT utk mnjdi kaya.Ramai org hnya lihat harta sbg simbol kemewahan. So, mcm mn pulak dgn sedekah, infak, jariah, zakat @ derma?tidakkah kita tahu itu semua jg mnjadi sumber mnjemput rezeki utk kekayaan berlipat kali gnda? Tak salah mengejar HARTA DUNIA UTK SAHAM AKHIRAT krn kita semua nk mnjdi insan 'terkaya' di akhirat...mnjadi 'JUTAWAN AKHIRAT'..segalanya2 bermula di dunia ini...



anniversary nutella cookies tart 


ziyaad & baba


he's missing chilhood place


gift from sis in law